Ga naar hoofdinhoud
NIEUW PRODUCT: BIEST | 10/10 score op Webwinkelkeur | Gratis verzendkosten vanaf 75,- (t.w.v. 3,95)

Gebruik orgaansupplementen

Een goede basis om mee te starten is de Real Roots Lever en/of de Orgaanmix supplement.

Met welke orgaansupplementen je het beste kan starten is volledig afhankelijk van je huidige situatie en doelstelling. We adviseren je met alle plezier gratis via onze chat.

Voor optimaal resultaat adviseren wij voor de meest van onze producten 6 capsules per dag. We adviseren te starten met 2 capsules per dag voor de eerste 2-3 dagen, daarna 3 capsules per dag voor de volgende 2-3 dagen, dan vier, totdat je de zes capsules per dag inzet. Daarnaast is de individuele behoefte relevant. Het vinden van de juiste dosering kan tijd in beslag nemen, maar is nodig om de juiste tolerantie op te bouwen, omdat de voedingsstoffen in een specifieke krachtige samenstelling aanwezig zijn.

Aangezien de capsules bestaan uit pure grasgevoerde runderorganen en dit dus officieel voeding is, kunnen de capsules op zichzelf ingenomen worden.

Maar wij adviseren de capsules bij een eiwitrijke maaltijd te nemen, omdat de capsules uit krachtige combinaties van voedingsstoffen bestaan kan dit een reactie geven op het spijsverteringsstelsel. Dit zal minder snel het geval zijn als de capsules bij een maaltijd worden ingenomen.

Runder organen bevatten unieke voedingsstoffen die enkel in het specifieke orgaan voorkomen. Daarnaast ondersteunt het te consumeren orgaan onze orgaanfunctie. Zo kunnen bijvoorbeeld de 'long capsules' de functie van de longen ondersteunen. De milt capsules de miltfunctie enzovoorts.

Daarnaast zijn de voedingsstoffen uit de organen erg goed biologisch beschikbaar voor opname door het lichaam en dat in zijn natuurlijke vorm zonder toevoeging van chemische stoffen.

Daar valt niet direct een antwoord op te geven. Dat ligt geheel aan de kwaliteit van jouw eetpatroon.

Over het algemeen kunnen we stellen dat het eten van 'kop tot staart', waarbij we alle onderdelen van het dier consumeren (van spiervlees, orgaanvlees, de vetten en de botten) met toevoeging van vette vis, rauwe zuivel, vers fruit, gefermenteerde groenten en granen het lichaam voldoende en gebalanceerd voedingsstoffen binnenkrijgt om optimaal te kunnen functioneren en presteren.

Kwaliteit orgaansupplementen

Onze runderorgaan supplementen bevatten elk een unieke combinatie van voedingsstoffen die 100% natuurlijk zijn. Daarnaast zijn ze veel meer biologisch beschikbaar, waardoor het lichaam het effectiever kan opnemen en beter kan gebruiken voor allerlei functies in het lichaam.

Absoluut 100%. Wij werken enkel samen met boeren en slachthuizen samen die dierenwelzijn op prioriteit 1 hebben staan. Dus de juiste voeding, een vrij beweegveld, een relatief lang leven, een korte reistijd naar het slachthuis en verdoofd, snel en pijnvrij slachten.

De (natuur) runderen die wij voor onze orgaancapsules gebruiken zijn altijd vrij van antibiotica & GMO voedsel.

Nee, onze orgaansupplementen zijn niet halal. De dieren worden middels een pin in het hoofd pijnloos verdoofd.

6 capsules (3000 mg) gevriesdroogde runderorganen komen overeen met ongeveer 15-30 gram vers orgaanvlees, afhankelijk van de vochtverhouding van het desbetreffende orgaan.

Nee onze capsules zijn volledig natuurlijk en bestaan voor 100% uit grasgevoerde runderorganen met een rundergelatine capsule.

Al onze grasgevoerde runderorganen worden direct na de slacht diep ingevroren, waardoor de versheid en kwaliteit optimaal blijft. Daarna worden de runderorganen gevriesdroogd. Wij vriesdrogen al onze producten, zodat alle voedingsstoffen optimaal behouden blijven en de houdbaarheid van onze producten enorm lang is.

Het aller belangrijkste wat wij nastreven is de beste prijs/kwaliteit verhouding mogelijk. Glazen potten zijn duurder en wat ons betreft niet duurzamer. Daarnaast dragen ze niet bij aan een betere kwaliteit van de capsules. Sterker nog onze plastic verpakkingen laten minder uv-licht door dan de meeste glazen verpakkingen, waardoor de kwaliteit aangetast kan worden.

Bestelling & Verzending

Bestellingen die voor 15.00 zijn gedaan, worden de volgende dag door DPD afgeleverd.

Je betaalt 3,95 euro verzendkosten in Nederland en 4,95 in België onder de 75 euro. Verzendingen boven de 75 euro zijn gratis voor Nederland, België en Duitsland.

Ja, we verzenden internationaal. De verzendkosten kunnen variëren afhankelijk van je locatie